\require{AMSmath} Primitiveren Hoe moet ik f(x)= x·sin(x2) en g(x)= 2·sin(x)·cos(x) primitiveren?Alvast bedankt! Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 31 mei 2014 Antwoord De eerste kan je vinden op Hoe primitiveer je deze functie?Voor de tweede zou je sin(2x)=2sin(x)cos(x) kunnen gebruiken. Dan lukt het wel?Je zou ook kunnen bedenken dat cos(x) de afgeleide is van sin(x). Als je nu 's al primitieve sin²(x) zou nemen? Dat lijkt er wel op...Zie ook Integreren WvR zaterdag 31 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik f(x)= x·sin(x2) en g(x)= 2·sin(x)·cos(x) primitiveren?Alvast bedankt! Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 31 mei 2014
Parya Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 31 mei 2014
De eerste kan je vinden op Hoe primitiveer je deze functie?Voor de tweede zou je sin(2x)=2sin(x)cos(x) kunnen gebruiken. Dan lukt het wel?Je zou ook kunnen bedenken dat cos(x) de afgeleide is van sin(x). Als je nu 's al primitieve sin²(x) zou nemen? Dat lijkt er wel op...Zie ook Integreren WvR zaterdag 31 mei 2014
WvR zaterdag 31 mei 2014
©2001-2024 WisFaq