\require{AMSmath} Korter opschrijven 25 x 23 x 21 x 19 x ..... x 1 HOe kun je dat korter opschrijven? Anniek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 februari 2003 Antwoord Je ziet dat je alleen de oneven getallen hebt. Met de even getallen erbij zou je 25! hebben, dus: 25 x 23 x 21 x 19 x ..... x 1 = 25!/(24·22·20·......2) = 25!/(12·2 · 11·2 · 10·2 ·...... 1·2) = 25!/(12!·212) Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 7 februari 2003 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
25 x 23 x 21 x 19 x ..... x 1 HOe kun je dat korter opschrijven? Anniek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 februari 2003
Anniek Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 7 februari 2003
Je ziet dat je alleen de oneven getallen hebt. Met de even getallen erbij zou je 25! hebben, dus: 25 x 23 x 21 x 19 x ..... x 1 = 25!/(24·22·20·......2) = 25!/(12·2 · 11·2 · 10·2 ·...... 1·2) = 25!/(12!·212) Met vriendelijke groet JaDeX jadex vrijdag 7 februari 2003
jadex vrijdag 7 februari 2003
©2001-2025 WisFaq