\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73159 Re: Glas 4x150x25=15000 m22x25x50=2500 m2Totaal: 17500 m2Is goed? joey Leerling mbo - zondag 25 mei 2014 Antwoord Nee. Je hebt twee zijvlakken van 25 bij 150 en twee zijvlakken van 50 bij 150. Maak maar 's een tekening!PSIn je emailadres staat een komma? Dat kan niet kloppen! WvR zondag 25 mei 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
4x150x25=15000 m22x25x50=2500 m2Totaal: 17500 m2Is goed? joey Leerling mbo - zondag 25 mei 2014
joey Leerling mbo - zondag 25 mei 2014
Nee. Je hebt twee zijvlakken van 25 bij 150 en twee zijvlakken van 50 bij 150. Maak maar 's een tekening!PSIn je emailadres staat een komma? Dat kan niet kloppen! WvR zondag 25 mei 2014
WvR zondag 25 mei 2014
©2001-2025 WisFaq