Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 50350 

Re: Re: Re: Fout bewijs/eigenschap

Zit de fout niet in het feit dat 1 + ln(x) met x=0 niet 1, maar 2 is. Want er wordt gezegd dat f(x) dood leuk ln|x|+C is en met x=0 C=0 geeft, maar als je dan 1 + ln 0 = ln 0 + C krijg je niet C=0. Of klopt dit ook niet?

Jaco
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 21 mei 2014

Antwoord

Hallo Jaco,

Valt x=0 binnen het domein van ln(x)?

GHvD
zaterdag 24 mei 2014

©2001-2025 WisFaq