Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 73106 

Re: De ellips

ik ben (a2m2+b2)x2+2a2mnx+a2(n2-b2)=0 bekomen maar snap niet goed wat je bedoelt met "hieruit de wortels oplossen". Ik heb dan maar b2-4ac = 0 gesteld maar dan bekom ik een grote breukstreep waaraan ik niet uit geraak

Vandev
3de graad ASO - woensdag 21 mei 2014

Antwoord

Hendrik,
De wortels: x= (-a2mn+abÖ(a2m2+b2-n2))/(a2m2+b2) en -ab .

kn
woensdag 21 mei 2014

 Re: Re: De ellips 

©2001-2024 WisFaq