\require{AMSmath} Vergelijkingen met haakjes Hallo,Ik snap niet zo goed hoe je deze vergelijking moet oplossen,x+6=2(x+2)ik snap niet wat je dan met die twee tussen de haakjes moet doen. Kan je me aub zo snel mogelijk helpenmvg,Ine Ine 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 21 mei 2014 Antwoord Hallo Ine,Eerst moet je haakjes wegwerken:2(x+2) = 2x + 2·2 dus:2(x+2) = 2x+4Je moet dus oplossen:x+6=2x+4Lukt het nu wel? GHvD woensdag 21 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik snap niet zo goed hoe je deze vergelijking moet oplossen,x+6=2(x+2)ik snap niet wat je dan met die twee tussen de haakjes moet doen. Kan je me aub zo snel mogelijk helpenmvg,Ine Ine 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 21 mei 2014
Ine 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 21 mei 2014
Hallo Ine,Eerst moet je haakjes wegwerken:2(x+2) = 2x + 2·2 dus:2(x+2) = 2x+4Je moet dus oplossen:x+6=2x+4Lukt het nu wel? GHvD woensdag 21 mei 2014
GHvD woensdag 21 mei 2014
©2001-2024 WisFaq