\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73070 Re: Verschillende manieren pizza`s bestellen Ok,14ncr5?4ncr1+7ncr1+3ncr1= 14. Zo?3ncr2=6..goed? Alexan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2014 Antwoord Lijkt me prima!Je moet vermenigvuldigen in plaats van optellen! Waarom eigenlijk? Bedenk ook nog even dat 4nCr1 gewoon 4 is...:-)Ook goed... maar dan wel 3 graag...:-) WvR maandag 19 mei 2014 Re: Re: Verschillende manieren pizza`s bestellen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ok,14ncr5?4ncr1+7ncr1+3ncr1= 14. Zo?3ncr2=6..goed? Alexan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2014
Alexan Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 19 mei 2014
Lijkt me prima!Je moet vermenigvuldigen in plaats van optellen! Waarom eigenlijk? Bedenk ook nog even dat 4nCr1 gewoon 4 is...:-)Ook goed... maar dan wel 3 graag...:-) WvR maandag 19 mei 2014
WvR maandag 19 mei 2014
©2001-2024 WisFaq