\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 73052 Re: Re: Integreren Zou u mij nog een opzetje willen geven. Ik kom niet in de buurt van het antwoord. Solido Student hbo - zondag 18 mei 2014 Antwoord Beste hier een opzetje, na het eerste opzetje. $ \int {\frac{1}{{\sqrt x }} + \frac{{2x}}{{\sqrt x }} + \frac{{x^2 }}{{\sqrt x }}dx = \int {x^{ - \frac{1}{2}} + 2x^{\frac{1}{2}} + x^{\frac{3}{2}} dx} } $ DvL zondag 18 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Zou u mij nog een opzetje willen geven. Ik kom niet in de buurt van het antwoord. Solido Student hbo - zondag 18 mei 2014
Solido Student hbo - zondag 18 mei 2014
Beste hier een opzetje, na het eerste opzetje. $ \int {\frac{1}{{\sqrt x }} + \frac{{2x}}{{\sqrt x }} + \frac{{x^2 }}{{\sqrt x }}dx = \int {x^{ - \frac{1}{2}} + 2x^{\frac{1}{2}} + x^{\frac{3}{2}} dx} } $ DvL zondag 18 mei 2014
DvL zondag 18 mei 2014
©2001-2024 WisFaq