\require{AMSmath} Getal ? tot de macht getal Ik kom nooit uit deze soort sommen, bijvoorbeeld deze:0.022356 = R-0.35Bereken R.Iets tot de macht -0.35 moet dus 0.022356 zijn, het antwoord is 52000Maar hoe kom je daarop? Es Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2014 Antwoord Hallo Estelle,zie Rekenregels machten en logaritmen:0.022356 = R-0.350.022356(1/-0.35) = (R-0.35)(1/-0.35)0.022356(1/-0.35) = R1R = 0.022356(1/-0.35) 52000OK? GHvD zaterdag 17 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom nooit uit deze soort sommen, bijvoorbeeld deze:0.022356 = R-0.35Bereken R.Iets tot de macht -0.35 moet dus 0.022356 zijn, het antwoord is 52000Maar hoe kom je daarop? Es Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2014
Es Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 17 mei 2014
Hallo Estelle,zie Rekenregels machten en logaritmen:0.022356 = R-0.350.022356(1/-0.35) = (R-0.35)(1/-0.35)0.022356(1/-0.35) = R1R = 0.022356(1/-0.35) 52000OK? GHvD zaterdag 17 mei 2014
GHvD zaterdag 17 mei 2014
©2001-2024 WisFaq