\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 28769 Re: Re: Vraagstukken over fietsers en vaten wijn Dus de vergelijking zou zijn : 3x/8 - 3x/40 = 12 ? Hopelo 2de graad ASO - donderdag 15 mei 2014 Antwoord Inderdaad. En je vindt als oorspronkelijke inhoud : x = 40 liter LL donderdag 15 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus de vergelijking zou zijn : 3x/8 - 3x/40 = 12 ? Hopelo 2de graad ASO - donderdag 15 mei 2014
Hopelo 2de graad ASO - donderdag 15 mei 2014
Inderdaad. En je vindt als oorspronkelijke inhoud : x = 40 liter LL donderdag 15 mei 2014
LL donderdag 15 mei 2014
©2001-2024 WisFaq