\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72991 Re: Re: Re: Integreren Oke, laat ik het eens als volgt doen:De som is: Integraal (cos(x)tan(x))dxIk zou zeggen: de afgeleide van cos(x) = -sin(x)De afgeleide van tan(x) = 1/cos(x)2.Dus dan krijg je: (-sin(x)1/cos(x)2). Zo zou ik het doen. Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014 Antwoord Dat zou dan niet zo goed zijn :-) DvL woensdag 14 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Oke, laat ik het eens als volgt doen:De som is: Integraal (cos(x)tan(x))dxIk zou zeggen: de afgeleide van cos(x) = -sin(x)De afgeleide van tan(x) = 1/cos(x)2.Dus dan krijg je: (-sin(x)1/cos(x)2). Zo zou ik het doen. Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014
Solido Student hbo - woensdag 14 mei 2014
Dat zou dan niet zo goed zijn :-) DvL woensdag 14 mei 2014
DvL woensdag 14 mei 2014
©2001-2024 WisFaq