Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 72988 

Re: Integreren

Ik weet dat ik hier en daar wat kennis mis. Echter ben ik hard bezig, de stof eigen te maken. Zou u mij kunnen uitleggen waarom dit geldt: cos(x)= sin(x)/cos(x)=sin(x). Ik kan nergens terug vinden hoe dit tot stand komt en waarom het zo moet.

Solido
Student hbo - woensdag 14 mei 2014

Antwoord

Wat je nu schrijft klopt weer niet hoor. Maar goed, hetgeen ik schreef geldt om tan(x)=sin(x)/cos(x)

DvL
woensdag 14 mei 2014

©2001-2024 WisFaq