\require{AMSmath} Exponentiële functies je geeft de volgende oplossing aan:f(x)=3x dan f'(x)=3x·ln(3)wat bedoel je met "ln"?groet,Ludo.TExponentiële functies Ludo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 mei 2014 Antwoord Ik neem aan dat je f(x)=3x bedoelt. De afgeleide is dan f'(x)=3x·ln(3), Hierbij is ln(3) de natuurlijke logaritme van 3. Dat zijn logaritmen met het grondtal e.Zie ook Logaritme, wat houdt het in? of 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 1 mei 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
je geeft de volgende oplossing aan:f(x)=3x dan f'(x)=3x·ln(3)wat bedoel je met "ln"?groet,Ludo.TExponentiële functies Ludo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 mei 2014
Ludo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 1 mei 2014
Ik neem aan dat je f(x)=3x bedoelt. De afgeleide is dan f'(x)=3x·ln(3), Hierbij is ln(3) de natuurlijke logaritme van 3. Dat zijn logaritmen met het grondtal e.Zie ook Logaritme, wat houdt het in? of 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 1 mei 2014
WvR donderdag 1 mei 2014
©2001-2024 WisFaq