\require{AMSmath} Integreren Dag allemaal,Ik weet niet hoe ik 1/(x2-1) moet integreren... Kan iemand mij op weg zetten?Bedankt!Integreren Jos Overige TSO-BSO - woensdag 23 april 2014 Antwoord Probeer het met Breuksplitsen. In dit geval: $ \Large\frac{1}{{x^2 - 1}} = \frac{{...}}{{x + 1}} + \frac{{...}}{{x - 1}} $ Lukt dat? WvR woensdag 23 april 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag allemaal,Ik weet niet hoe ik 1/(x2-1) moet integreren... Kan iemand mij op weg zetten?Bedankt!Integreren Jos Overige TSO-BSO - woensdag 23 april 2014
Jos Overige TSO-BSO - woensdag 23 april 2014
Probeer het met Breuksplitsen. In dit geval: $ \Large\frac{1}{{x^2 - 1}} = \frac{{...}}{{x + 1}} + \frac{{...}}{{x - 1}} $ Lukt dat? WvR woensdag 23 april 2014
WvR woensdag 23 april 2014
©2001-2024 WisFaq