\require{AMSmath} Merkwaardige produkten Hoe kom ik van (p3 - 27) / p-3 naar p2 +3p + 9 ? jaap Student hbo - woensdag 5 februari 2003 Antwoord Hallo Jaap, Zeggen merkwaardige producten je iets? Wel, a3-b3 = (a-b)·(a2+ab+b2). Dus p3-27 = (p-3)·(p2+3p+9). Groeten, Christophe woensdag 5 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom ik van (p3 - 27) / p-3 naar p2 +3p + 9 ? jaap Student hbo - woensdag 5 februari 2003
jaap Student hbo - woensdag 5 februari 2003
Hallo Jaap, Zeggen merkwaardige producten je iets? Wel, a3-b3 = (a-b)·(a2+ab+b2). Dus p3-27 = (p-3)·(p2+3p+9). Groeten, Christophe woensdag 5 februari 2003
Christophe woensdag 5 februari 2003
©2001-2024 WisFaq