\require{AMSmath} Integreren LS,Int.{ -pi,+pi } f(x)is ( 1-sin x ) dxDe primitieve functie is: F is( x + cos x)F(+pi) is (pi +cos(pi)) is ( pi-1 )F (-pi) is (-pi - cos(+pi)is (-pi+1)F(+pi)-F(-pi) is (pi-1+pi-1) is 2pi-2Het antwoord in het boek is 2piGaarne jullie reactie en bedankt alvast Yoep Ouder - zaterdag 19 april 2014 Antwoord Yoep, cos(-p)=cosp=-1. kn zaterdag 19 april 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
LS,Int.{ -pi,+pi } f(x)is ( 1-sin x ) dxDe primitieve functie is: F is( x + cos x)F(+pi) is (pi +cos(pi)) is ( pi-1 )F (-pi) is (-pi - cos(+pi)is (-pi+1)F(+pi)-F(-pi) is (pi-1+pi-1) is 2pi-2Het antwoord in het boek is 2piGaarne jullie reactie en bedankt alvast Yoep Ouder - zaterdag 19 april 2014
Yoep Ouder - zaterdag 19 april 2014
Yoep, cos(-p)=cosp=-1. kn zaterdag 19 april 2014
kn zaterdag 19 april 2014
©2001-2025 WisFaq