\require{AMSmath} Vergelijking oplossen (W - 100.000) · 2 = 50.000Uitkomst 125.000, hoe los je dit op, stap voor stap? Hka Ouder - woensdag 9 april 2014 Antwoord (W - 100.000) · 2 = 50.000links en rechts delen door 2 geeft:W - 100.000 = 25.000tel links en rechts 100.000 op:W = 125.000Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR woensdag 9 april 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(W - 100.000) · 2 = 50.000Uitkomst 125.000, hoe los je dit op, stap voor stap? Hka Ouder - woensdag 9 april 2014
Hka Ouder - woensdag 9 april 2014
(W - 100.000) · 2 = 50.000links en rechts delen door 2 geeft:W - 100.000 = 25.000tel links en rechts 100.000 op:W = 125.000Zie ook 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen WvR woensdag 9 april 2014
WvR woensdag 9 april 2014
©2001-2024 WisFaq