\require{AMSmath} Formules voor cirkel, bol, cilinder en nog wat... De lengte is 10 meter, de breedte is 5 meter en de hoogte is 0,75 meter. Het is een halve cirkel.Wat is de inhoud?Formules voor cirkel, bol, cilinder en nog wat... J.H.We Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 april 2014 Antwoord Ik vermoed dat je 't hebt over een halve cilinder. De inhoud bereken je met inhoud=G·h met G de oppervlakte van het grondvlak en h de hoogte. Het grondvlak is een halve cirkel:Inhoud = 1/2·$\pi$·r2·h = 1/2·$\pi$·52·0,75 $\approx$ 29,5 m3Helpt dat? WvR maandag 7 april 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De lengte is 10 meter, de breedte is 5 meter en de hoogte is 0,75 meter. Het is een halve cirkel.Wat is de inhoud?Formules voor cirkel, bol, cilinder en nog wat... J.H.We Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 april 2014
J.H.We Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 7 april 2014
Ik vermoed dat je 't hebt over een halve cilinder. De inhoud bereken je met inhoud=G·h met G de oppervlakte van het grondvlak en h de hoogte. Het grondvlak is een halve cirkel:Inhoud = 1/2·$\pi$·r2·h = 1/2·$\pi$·52·0,75 $\approx$ 29,5 m3Helpt dat? WvR maandag 7 april 2014
WvR maandag 7 april 2014
©2001-2024 WisFaq