\require{AMSmath} Hoe los je deze vergelijking op? Hoe los je deze vergelijking op?39=(c-4)x13 Bonita Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 27 maart 2014 Antwoord 39 = (c-4) x 13Links en rechts delen door 13:3 = c-4Links en rechts 4 optellen:7 = cDus c=7 GHvD donderdag 27 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je deze vergelijking op?39=(c-4)x13 Bonita Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 27 maart 2014
Bonita Leerling bovenbouw vmbo - donderdag 27 maart 2014
39 = (c-4) x 13Links en rechts delen door 13:3 = c-4Links en rechts 4 optellen:7 = cDus c=7 GHvD donderdag 27 maart 2014
GHvD donderdag 27 maart 2014
©2001-2024 WisFaq