\require{AMSmath} berekening van de identiteit ik zou moeten sin2x bekomen maar dat lukt mij totaal niet zou je even willen kijken als het jouw lukt. de opgave is: 1- cos4x --------- - 2 cos2 x sin2x katink 2de graad ASO - woensdag 5 februari 2003 Antwoord Hoi, (1-cos4(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= (1-cos2(x)).(1+cos2(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= sin2(x).(1+cos2(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= 1+cos2(x)-2.cos2(x)= 1-cos2(x)= sin2(x) Groetjes, Johan andros woensdag 5 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik zou moeten sin2x bekomen maar dat lukt mij totaal niet zou je even willen kijken als het jouw lukt. de opgave is: 1- cos4x --------- - 2 cos2 x sin2x katink 2de graad ASO - woensdag 5 februari 2003
katink 2de graad ASO - woensdag 5 februari 2003
Hoi, (1-cos4(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= (1-cos2(x)).(1+cos2(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= sin2(x).(1+cos2(x))/sin2(x)-2.cos2(x)= 1+cos2(x)-2.cos2(x)= 1-cos2(x)= sin2(x) Groetjes, Johan andros woensdag 5 februari 2003
andros woensdag 5 februari 2003
©2001-2024 WisFaq