\require{AMSmath} Veerconstante Hallo,Hoe kan men van de formule T = 2 x \pi x ( m/k )1/2met: \pi : Pi t : periode m : massa k: veerkonstantede formule voor k (veerconstante) uithalen?Alvast bedankt! Joachi Overige TSO-BSO - zondag 23 maart 2014 Antwoord Kwadrateer eerst eens: T^2 = 4 \pi^2 \frac{m}{k} Kun je nu k in de rest uitdrukken? kphart zondag 23 maart 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Hoe kan men van de formule T = 2 x \pi x ( m/k )1/2met: \pi : Pi t : periode m : massa k: veerkonstantede formule voor k (veerconstante) uithalen?Alvast bedankt! Joachi Overige TSO-BSO - zondag 23 maart 2014
Joachi Overige TSO-BSO - zondag 23 maart 2014
Kwadrateer eerst eens: T^2 = 4 \pi^2 \frac{m}{k} Kun je nu k in de rest uitdrukken? kphart zondag 23 maart 2014
kphart zondag 23 maart 2014
©2001-2025 WisFaq