\require{AMSmath} De afgeleide bepalen Wat is de afgeleide van F ? F= 3·x2+7,5·0,0001·(4000000/x2) Graag ook de tussenstappen! Ik heb quickmath al geprobeerd alleen geeft hij dan een error. sharpe Student hbo - woensdag 5 februari 2003 Antwoord Waarom maak je er niet eerst dit van? F= 3·x2+3000/x2 Zou het dan lukken? WvR woensdag 5 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van F ? F= 3·x2+7,5·0,0001·(4000000/x2) Graag ook de tussenstappen! Ik heb quickmath al geprobeerd alleen geeft hij dan een error. sharpe Student hbo - woensdag 5 februari 2003
sharpe Student hbo - woensdag 5 februari 2003
Waarom maak je er niet eerst dit van? F= 3·x2+3000/x2 Zou het dan lukken? WvR woensdag 5 februari 2003
WvR woensdag 5 februari 2003
©2001-2024 WisFaq