\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72529 Re: Kegelsnede Ik snap niet hoe je die vergelijking kunt opstellen? Moet dat met de vergelijking van de ellips? (x/25)+(y/19)=1 jen 3de graad ASO - maandag 17 maart 2014 Antwoord De vergelijking van de ellips is : x2/25 + y2/16 = 1 Oplossen naar y geeft (voor de positieve helft) : y = 4/5.√(25 - x2) LL maandag 17 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap niet hoe je die vergelijking kunt opstellen? Moet dat met de vergelijking van de ellips? (x/25)+(y/19)=1 jen 3de graad ASO - maandag 17 maart 2014
jen 3de graad ASO - maandag 17 maart 2014
De vergelijking van de ellips is : x2/25 + y2/16 = 1 Oplossen naar y geeft (voor de positieve helft) : y = 4/5.√(25 - x2) LL maandag 17 maart 2014
LL maandag 17 maart 2014
©2001-2024 WisFaq