\require{AMSmath} Pi en de omtrek Is $\pi$ het getal dat je bekomt als je van een cirkel de diameter deelt door de omtrek? Jana N 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 12 maart 2014 Antwoord De omtrek van een cirkel is $\pi$·diameter. Als je de omtrek deelt door de diameter dan krijg je $\pi$. Precies andersom dus...Oppervlakte en omtrek cirkel WvR woensdag 12 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Is $\pi$ het getal dat je bekomt als je van een cirkel de diameter deelt door de omtrek? Jana N 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 12 maart 2014
Jana N 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 12 maart 2014
De omtrek van een cirkel is $\pi$·diameter. Als je de omtrek deelt door de diameter dan krijg je $\pi$. Precies andersom dus...Oppervlakte en omtrek cirkel WvR woensdag 12 maart 2014
WvR woensdag 12 maart 2014
©2001-2024 WisFaq