\require{AMSmath} Som en verschilformule Hallo,in mijn boek staat volgende opgave:sin(a+b)sin(a-b)=sin2(a)-sin2bBewijs dit.Nu ik had het rechterlid opgelost via de formulea2-b2=(a-b)(a+b)dus = (sin(a)-sin(b))(sin(a)+sin(b))= (sin(a-b)sin(a+b))Maar dit lijkt mij toch incorrect.Weten jullie waar mijn fout zit?Alvast bedankt! Yudi 3de graad ASO - maandag 3 maart 2014 Antwoord Het laatste =-teken: hoe kom je er bij dat \sin(a\pm b)=\sin a\pm \sin b? kphart maandag 3 maart 2014 Re: Som en verschilformule ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,in mijn boek staat volgende opgave:sin(a+b)sin(a-b)=sin2(a)-sin2bBewijs dit.Nu ik had het rechterlid opgelost via de formulea2-b2=(a-b)(a+b)dus = (sin(a)-sin(b))(sin(a)+sin(b))= (sin(a-b)sin(a+b))Maar dit lijkt mij toch incorrect.Weten jullie waar mijn fout zit?Alvast bedankt! Yudi 3de graad ASO - maandag 3 maart 2014
Yudi 3de graad ASO - maandag 3 maart 2014
Het laatste =-teken: hoe kom je er bij dat \sin(a\pm b)=\sin a\pm \sin b? kphart maandag 3 maart 2014
kphart maandag 3 maart 2014
©2001-2025 WisFaq