\require{AMSmath} Inhoud in liters De inhoud is 80 cm3 maar wat is de inhoud in liters? Die vraag snap ik niet... Eline Leerling bovenbouw vmbo - maandag 3 maart 2014 Antwoord Het handigst is om te onthouden dan 1 liter = 1 dm3. Om van cm3 naar dm3 te komen moet de komma drie plaatsen naar links. Je krijgt dan:80 cm3 = 0,08 dm3 = 0,08 liter.Helpt dat? WvR maandag 3 maart 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De inhoud is 80 cm3 maar wat is de inhoud in liters? Die vraag snap ik niet... Eline Leerling bovenbouw vmbo - maandag 3 maart 2014
Eline Leerling bovenbouw vmbo - maandag 3 maart 2014
Het handigst is om te onthouden dan 1 liter = 1 dm3. Om van cm3 naar dm3 te komen moet de komma drie plaatsen naar links. Je krijgt dan:80 cm3 = 0,08 dm3 = 0,08 liter.Helpt dat? WvR maandag 3 maart 2014
WvR maandag 3 maart 2014
©2001-2024 WisFaq