\require{AMSmath} Bereken hoek \alpha Bereken hoek \alpha. *rien* 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 25 februari 2014 Antwoord Op omtrekshoek en middelpuntshoek kan je de volgende stelling vinden:De middelpuntshoek van een koorde is dubbel zo groot als de omtrekshoek ervan.Bij deze opgaven kan je dat 'direct toepassen'.a. \alpha=35°b. \alpha=45°c. \alpha=30°d. \alpha=30°Dat viel mee toch? WvR dinsdag 25 februari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bereken hoek \alpha. *rien* 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 25 februari 2014
*rien* 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 25 februari 2014
Op omtrekshoek en middelpuntshoek kan je de volgende stelling vinden:De middelpuntshoek van een koorde is dubbel zo groot als de omtrekshoek ervan.Bij deze opgaven kan je dat 'direct toepassen'.a. \alpha=35°b. \alpha=45°c. \alpha=30°d. \alpha=30°Dat viel mee toch? WvR dinsdag 25 februari 2014
De middelpuntshoek van een koorde is dubbel zo groot als de omtrekshoek ervan.
WvR dinsdag 25 februari 2014
©2001-2025 WisFaq