\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72335 Re: Re: Re: Hyperbool beste ik zou gebruiken ax+bx_=c maar ik snap niet hoe ik dat in moe vullen tris 3de graad ASO - woensdag 19 februari 2014 Antwoord ax+by=c is de algemene vorm van elke willekeurige lijn. Je moet echt wat specifieker te werk gaan. Misschien is het handig als je de theorie nog eens goed bestudeert? mvg DvL DvL woensdag 19 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste ik zou gebruiken ax+bx_=c maar ik snap niet hoe ik dat in moe vullen tris 3de graad ASO - woensdag 19 februari 2014
tris 3de graad ASO - woensdag 19 februari 2014
ax+by=c is de algemene vorm van elke willekeurige lijn. Je moet echt wat specifieker te werk gaan. Misschien is het handig als je de theorie nog eens goed bestudeert? mvg DvL DvL woensdag 19 februari 2014
DvL woensdag 19 februari 2014
©2001-2024 WisFaq