\require{AMSmath} Vergelijkingen oplossen Los op in :3x2 - 6x = 0(1 − x ) (1 + x) = (1 − 2x) (1 + 2x)(2x - 3)2 = 25 - 12x7x2 - 3x + 4 = 0Ik zit met wiskundeopgaven en het lukt me helemaal niet. Jammer heb ik in de omgeving niemand die me kan helpen hiermee. *Rien* Iets anders - dinsdag 18 februari 2014 Antwoord Zal ik ze maar gewoon even voor je oplossen? Dan kan je daarna altijd nog verder studeren...1.3x2 - 6x = 03x(x-2)=03x=0 of x-2=0x=0 of x=22.(1 - x)(1 + x) = (1 - 2x)(1 + 2x)1 - x2 = 1 - 4x23x2 = 0x2 = 0x = 03.(2x - 3)2 = 25 - 12x4x2 - 12x + 9 = 25 - 12x4x2 + 9 = 254x2 = 16x2 = 4x = -2 of x = 24.7x2 - 3x + 4 = 0D = (-3)2 - 4 = 9 - 112 = -103geen oplossingZoiets? Viel het mee?Meer weten? Zie 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR dinsdag 18 februari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op in :3x2 - 6x = 0(1 − x ) (1 + x) = (1 − 2x) (1 + 2x)(2x - 3)2 = 25 - 12x7x2 - 3x + 4 = 0Ik zit met wiskundeopgaven en het lukt me helemaal niet. Jammer heb ik in de omgeving niemand die me kan helpen hiermee. *Rien* Iets anders - dinsdag 18 februari 2014
*Rien* Iets anders - dinsdag 18 februari 2014
Zal ik ze maar gewoon even voor je oplossen? Dan kan je daarna altijd nog verder studeren...1.3x2 - 6x = 03x(x-2)=03x=0 of x-2=0x=0 of x=22.(1 - x)(1 + x) = (1 - 2x)(1 + 2x)1 - x2 = 1 - 4x23x2 = 0x2 = 0x = 03.(2x - 3)2 = 25 - 12x4x2 - 12x + 9 = 25 - 12x4x2 + 9 = 254x2 = 16x2 = 4x = -2 of x = 24.7x2 - 3x + 4 = 0D = (-3)2 - 4 = 9 - 112 = -103geen oplossingZoiets? Viel het mee?Meer weten? Zie 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR dinsdag 18 februari 2014
WvR dinsdag 18 februari 2014
©2001-2024 WisFaq