\require{AMSmath} Meer dan een letter in de macht Hallo,Ik snap niet precies hoe je een getal moet vermenigvuldigen als je meerdere symbolen, letters etc. hebt in de macht.Voorbeeld: a2n·an-1.Alvast bedankt! Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 februari 2014 Antwoord Bij machten met gelijk grondtal kan je vermenigvuldigen door de exponenten op te tellen. a^{2n} \cdot a^{n - 1} = a^{2n + n - 1} = a^{3n - 1} Meer moet het niet zijn... WvR woensdag 5 februari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik snap niet precies hoe je een getal moet vermenigvuldigen als je meerdere symbolen, letters etc. hebt in de macht.Voorbeeld: a2n·an-1.Alvast bedankt! Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 februari 2014
Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 5 februari 2014
Bij machten met gelijk grondtal kan je vermenigvuldigen door de exponenten op te tellen. a^{2n} \cdot a^{n - 1} = a^{2n + n - 1} = a^{3n - 1} Meer moet het niet zijn... WvR woensdag 5 februari 2014
WvR woensdag 5 februari 2014
©2001-2025 WisFaq