\require{AMSmath} Formule haakjes wegwerken Beste Wisfaq,Kunt u onderstaande toelichten?Verdrijf de haken en vereenvoudig zo ver mogelijk: (x+2y)2 + (2x-y)2= 5x2 + 5y2 Mvg,Marlies Marlie Student hbo - dinsdag 28 januari 2014 Antwoord (x+2y)2=x2+4xy+4y2(2x-y)2=4x2-4xy+y2Optellen levert 5x2+5y2 hk dinsdag 28 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq,Kunt u onderstaande toelichten?Verdrijf de haken en vereenvoudig zo ver mogelijk: (x+2y)2 + (2x-y)2= 5x2 + 5y2 Mvg,Marlies Marlie Student hbo - dinsdag 28 januari 2014
Marlie Student hbo - dinsdag 28 januari 2014
(x+2y)2=x2+4xy+4y2(2x-y)2=4x2-4xy+y2Optellen levert 5x2+5y2 hk dinsdag 28 januari 2014
hk dinsdag 28 januari 2014
©2001-2024 WisFaq