\require{AMSmath} E-macht Hoe bereken je x bij de volgende vraag?e4·x·ex-3=4Ik weet dat (bijvoorbeeld):e3·x=5503·x=ln5503·x=6,31x=2,1033 Joep Student hbo - maandag 27 januari 2014 Antwoord Beste Joep,Bedenk dat e(4x)×e(x-3) = e(4x + x-3)Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. GHvD maandag 27 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je x bij de volgende vraag?e4·x·ex-3=4Ik weet dat (bijvoorbeeld):e3·x=5503·x=ln5503·x=6,31x=2,1033 Joep Student hbo - maandag 27 januari 2014
Joep Student hbo - maandag 27 januari 2014
Beste Joep,Bedenk dat e(4x)×e(x-3) = e(4x + x-3)Zie ook 1. Rekenregels machten en logaritmen. GHvD maandag 27 januari 2014
GHvD maandag 27 januari 2014
©2001-2024 WisFaq