\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72116 Re: Eiffeltoren 75,6mis goed? joey Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2014 Antwoord \eqalign{\frac{324}{6}}=\eqalign{\frac{x}{1,4}} dus x=1,4·324/6=75,6 meter. WvR vrijdag 24 januari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
75,6mis goed? joey Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2014
joey Leerling mbo - vrijdag 24 januari 2014
\eqalign{\frac{324}{6}}=\eqalign{\frac{x}{1,4}} dus x=1,4·324/6=75,6 meter. WvR vrijdag 24 januari 2014
WvR vrijdag 24 januari 2014
©2001-2025 WisFaq