\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 72042 Re: Re: Re: Voetbalveld 80x75=6000 m is 6km6:4=1,5 uur1,5x60=90 min Is het goed? joey Leerling mbo - vrijdag 17 januari 2014 Antwoord Helemaal goed... WvR vrijdag 17 januari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
80x75=6000 m is 6km6:4=1,5 uur1,5x60=90 min Is het goed? joey Leerling mbo - vrijdag 17 januari 2014
joey Leerling mbo - vrijdag 17 januari 2014
Helemaal goed... WvR vrijdag 17 januari 2014
WvR vrijdag 17 januari 2014
©2001-2025 WisFaq