\require{AMSmath} Afgeleide met quotientregel Wat is de afgeleide van de volgende formule?N = 1000v / (0.45v2+240)Bij voorbaat dank. Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 februari 2003 Antwoord dit is een breuk, en voor een breuk t/n geldt als afgeleide:(nt'-tn')/n2, de zgn quotientregel. komt dit je bekend voor?nu jou formule:de afgeleide is:{(0.45v2+240).[1000v]'-(1000v)[0.45v2+240]'}/(0.45v2+240)2={(0.45v2+240).1000 - (1000v).(0.9v)}/(0.45v2+240)2=... netjes doorrekenenkun je het vanaf hier weer verder alleen?groeten,martijn mg dinsdag 4 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van de volgende formule?N = 1000v / (0.45v2+240)Bij voorbaat dank. Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 februari 2003
Martij Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 4 februari 2003
dit is een breuk, en voor een breuk t/n geldt als afgeleide:(nt'-tn')/n2, de zgn quotientregel. komt dit je bekend voor?nu jou formule:de afgeleide is:{(0.45v2+240).[1000v]'-(1000v)[0.45v2+240]'}/(0.45v2+240)2={(0.45v2+240).1000 - (1000v).(0.9v)}/(0.45v2+240)2=... netjes doorrekenenkun je het vanaf hier weer verder alleen?groeten,martijn mg dinsdag 4 februari 2003
mg dinsdag 4 februari 2003
©2001-2024 WisFaq