\require{AMSmath} Rekenen met wortels En als ik $\large\frac{{\sqrt {20} }}{{\sqrt {70} }}$ heb wat dan?Rekenen met wortels Brent 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 15 januari 2014 Antwoord $\large\frac{{\sqrt {20} }}{{\sqrt {70} }} = \sqrt {\frac{{20}}{{70}}} = \sqrt {\frac{2}{7}} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 7 }} \cdot \frac{{\sqrt 7 }}{{\sqrt 7 }} = \frac{{\sqrt {14} }}{7}$ WvR woensdag 15 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
En als ik $\large\frac{{\sqrt {20} }}{{\sqrt {70} }}$ heb wat dan?Rekenen met wortels Brent 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 15 januari 2014
Brent 1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 15 januari 2014
$\large\frac{{\sqrt {20} }}{{\sqrt {70} }} = \sqrt {\frac{{20}}{{70}}} = \sqrt {\frac{2}{7}} = \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 7 }} \cdot \frac{{\sqrt 7 }}{{\sqrt 7 }} = \frac{{\sqrt {14} }}{7}$ WvR woensdag 15 januari 2014
WvR woensdag 15 januari 2014
©2001-2024 WisFaq