\require{AMSmath} Tweedegraads-vergelijkingen oplossen Wat is de oplossing van:(2x+3)2=-16 ?Gebruik ik uiteindelijk de abc formule?Tweedegraads-vergelijkingen oplossen Ilse d Iets anders - woensdag 15 januari 2014 Antwoord Er staat zoiets als ...2=$-$16. Dat kan niet. Een kwadraat is nul of groter dan nul. Deze vergelijking heeft geen oplossingen. WvR woensdag 15 januari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de oplossing van:(2x+3)2=-16 ?Gebruik ik uiteindelijk de abc formule?Tweedegraads-vergelijkingen oplossen Ilse d Iets anders - woensdag 15 januari 2014
Ilse d Iets anders - woensdag 15 januari 2014
Er staat zoiets als ...2=$-$16. Dat kan niet. Een kwadraat is nul of groter dan nul. Deze vergelijking heeft geen oplossingen. WvR woensdag 15 januari 2014
WvR woensdag 15 januari 2014
©2001-2025 WisFaq