\require{AMSmath} Afgeleide van een wortelfunctie Wat is de afgeleide van $f(x)=2\sqrt {0,5x^2 }$?Wortelfuncties # Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 januari 2014 Antwoord $\begin{array}{l} f(x) = 2\sqrt {0,5x^2 } = \sqrt 2 \cdot \left| x \right| \\ f'(x) = \left\{ \begin{array}{l} - \sqrt 2 \,\,voor\,\,x < 0 \\ \sqrt 2 \,\,voor\,\,x > 0 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$ WvR maandag 13 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de afgeleide van $f(x)=2\sqrt {0,5x^2 }$?Wortelfuncties # Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 januari 2014
# Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 januari 2014
$\begin{array}{l} f(x) = 2\sqrt {0,5x^2 } = \sqrt 2 \cdot \left| x \right| \\ f'(x) = \left\{ \begin{array}{l} - \sqrt 2 \,\,voor\,\,x < 0 \\ \sqrt 2 \,\,voor\,\,x > 0 \\ \end{array} \right. \\ \end{array}$ WvR maandag 13 januari 2014
WvR maandag 13 januari 2014
©2001-2024 WisFaq