\require{AMSmath} Somregel U stelt hierf(x)=x3+x2+x+5 geeft f'(x)=3x2+2x+1Is de afgeleide van de term 5 niet 0, in plaats van 1?1. Somregel rene Student hbo - vrijdag 10 januari 2014 Antwoord Dat klopt, maar die 1 komt van de afgeleide van x. WvR vrijdag 10 januari 2014 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
U stelt hierf(x)=x3+x2+x+5 geeft f'(x)=3x2+2x+1Is de afgeleide van de term 5 niet 0, in plaats van 1?1. Somregel rene Student hbo - vrijdag 10 januari 2014
1. Somregel
rene Student hbo - vrijdag 10 januari 2014
Dat klopt, maar die 1 komt van de afgeleide van x. WvR vrijdag 10 januari 2014
WvR vrijdag 10 januari 2014
©2001-2025 WisFaq