\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71839 Re: Primitive met e Sorry mr. Hart ik zie het nog steeds niet. Mvg, Marty Marty Student hbo - maandag 6 januari 2014 Antwoord Misschien helpt het als je je realiseert dat $0{,}002=\frac1{500}$. En $$ \bigl(-e^{-\frac1{500}x}(x+400)\bigr)' = \frac1{500}e^{-\frac1{500}x}(x+400) - e^{-\frac1{500}x} = \frac1{500}e^{-\frac1{500}x}(x+400-500) $$ kphart dinsdag 7 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry mr. Hart ik zie het nog steeds niet. Mvg, Marty Marty Student hbo - maandag 6 januari 2014
Marty Student hbo - maandag 6 januari 2014
Misschien helpt het als je je realiseert dat $0{,}002=\frac1{500}$. En $$ \bigl(-e^{-\frac1{500}x}(x+400)\bigr)' = \frac1{500}e^{-\frac1{500}x}(x+400) - e^{-\frac1{500}x} = \frac1{500}e^{-\frac1{500}x}(x+400-500) $$ kphart dinsdag 7 januari 2014
kphart dinsdag 7 januari 2014
©2001-2024 WisFaq