\require{AMSmath} Oplossen in R Los op in R: e-3lnx-3e-lnx=18Bij soortgelijke oefeningen heb ik zowel voor LL als RL een ln geplaatst, maar bij deze komt het niet goed uit. Wie kan helpen? Sam 3de graad ASO - maandag 6 januari 2014 Antwoord e-3ln(x)=1/x3e-ln(x)=1/xDus de vergelijking wordt 1/x3-3/x=18.Lukt het zo? hk maandag 6 januari 2014 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op in R: e-3lnx-3e-lnx=18Bij soortgelijke oefeningen heb ik zowel voor LL als RL een ln geplaatst, maar bij deze komt het niet goed uit. Wie kan helpen? Sam 3de graad ASO - maandag 6 januari 2014
Sam 3de graad ASO - maandag 6 januari 2014
e-3ln(x)=1/x3e-ln(x)=1/xDus de vergelijking wordt 1/x3-3/x=18.Lukt het zo? hk maandag 6 januari 2014
hk maandag 6 januari 2014
©2001-2024 WisFaq