\require{AMSmath} Van tientallig omrekenen naar binair Hoe kun je 25 omrekenen naar een binair getal? mo Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 december 2013 Antwoord Op Binair tallenstelsel omrekenen staat uitgebreide uitleg. Bij de reactie kan je lezen hoe je dat 'handig' kan doen. In het geval van 25 gaat dat zo:25:2 rest 112:2 rest 06:2 rest 03:2 rest 11:2 rest 125 is binair gelijk aan 11001Kijken of 't klopt:11001$\rightarrow$1+23+24=1+8+16=25 klopt! WvR woensdag 18 december 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kun je 25 omrekenen naar een binair getal? mo Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 december 2013
mo Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 18 december 2013
Op Binair tallenstelsel omrekenen staat uitgebreide uitleg. Bij de reactie kan je lezen hoe je dat 'handig' kan doen. In het geval van 25 gaat dat zo:25:2 rest 112:2 rest 06:2 rest 03:2 rest 11:2 rest 125 is binair gelijk aan 11001Kijken of 't klopt:11001$\rightarrow$1+23+24=1+8+16=25 klopt! WvR woensdag 18 december 2013
WvR woensdag 18 december 2013
©2001-2024 WisFaq