\require{AMSmath} Haakjes met min Ik heb de volgende vergelijking die ik niet kan oplossen. 1-7(1-x) = 6+x Ik weet dat het antwoord is -2, maar ik weet niet hoe ik daar moet komen. Quint Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 december 2013 Antwoord Ik ook niet, want de oplossing is x=2. 1-7(1-x) = 6+x 1-7+7x = 6+x -6+7x = 6+x 7x=12+x 6x=12 x=2 Hopelijk helpt dat... WvR zaterdag 14 december 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de volgende vergelijking die ik niet kan oplossen. 1-7(1-x) = 6+x Ik weet dat het antwoord is -2, maar ik weet niet hoe ik daar moet komen. Quint Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 december 2013
Quint Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 14 december 2013
Ik ook niet, want de oplossing is x=2. 1-7(1-x) = 6+x 1-7+7x = 6+x -6+7x = 6+x 7x=12+x 6x=12 x=2 Hopelijk helpt dat... WvR zaterdag 14 december 2013
WvR zaterdag 14 december 2013
©2001-2024 WisFaq