\require{AMSmath} Reekssomfunctie Ik weet niet goed hoe ik de reekssomfunctie met de hand bepaal van volgende reeks:sum((-1)n+1·x^((n+2)·1/2)/(n·2n·(n+1)), n = 1 .. infinity)Alvast bedankt stijn Student universiteit - zaterdag 14 december 2013 Antwoord Als je goed kijkt zie je de machtreeks$$4\sum_{n=1}^\infty \frac{(-1)^{n+1}}{n(n+1)}u^{n+2}$$met $u=\frac12\sqrt x$ ingevuld. Helpt je dat verder? kphart zaterdag 14 december 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik weet niet goed hoe ik de reekssomfunctie met de hand bepaal van volgende reeks:sum((-1)n+1·x^((n+2)·1/2)/(n·2n·(n+1)), n = 1 .. infinity)Alvast bedankt stijn Student universiteit - zaterdag 14 december 2013
stijn Student universiteit - zaterdag 14 december 2013
Als je goed kijkt zie je de machtreeks$$4\sum_{n=1}^\infty \frac{(-1)^{n+1}}{n(n+1)}u^{n+2}$$met $u=\frac12\sqrt x$ ingevuld. Helpt je dat verder? kphart zaterdag 14 december 2013
kphart zaterdag 14 december 2013
©2001-2024 WisFaq