\require{AMSmath} Wortel weergeven in standaardvorm Ik kom echt niet uit-√7/2√24 Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 december 2013 Antwoord Beste Rob, Ik hoop dat ik de opdracht goed begrijp. ( je hebt geen haakjes enzo neergezet)Maar ik denk het volgende.$ - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt {2^4 } }} = - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt {16} }} = - \frac{{\sqrt 7 }}{{2.4}} = - \frac{{\sqrt 7 }}{8}$mvg DvL DvL donderdag 12 december 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom echt niet uit-√7/2√24 Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 december 2013
Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 12 december 2013
Beste Rob, Ik hoop dat ik de opdracht goed begrijp. ( je hebt geen haakjes enzo neergezet)Maar ik denk het volgende.$ - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt {2^4 } }} = - \frac{{\sqrt 7 }}{{2\sqrt {16} }} = - \frac{{\sqrt 7 }}{{2.4}} = - \frac{{\sqrt 7 }}{8}$mvg DvL DvL donderdag 12 december 2013
DvL donderdag 12 december 2013
©2001-2024 WisFaq