\require{AMSmath} De lengte van de derde zijde van een driehoek Ik wil de lengte kennen van de derde zijde van een driehoek. de basis is 2.70m, de hoogte ( rechte hoek van 90° ) is 2.23m. Wat is de lengte van de derde zijde?Met beste dank voor Uw antwoord. willy Ouder - maandag 9 december 2013 Antwoord Hallo Willy,Gebruik de stelling van Pythagoras. In dit geval (x = gevraagde lengte):x2 = 2.702 + 2.232dus:x = Ö(2.702 + 2.232) 3.50 m GHvD maandag 9 december 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik wil de lengte kennen van de derde zijde van een driehoek. de basis is 2.70m, de hoogte ( rechte hoek van 90° ) is 2.23m. Wat is de lengte van de derde zijde?Met beste dank voor Uw antwoord. willy Ouder - maandag 9 december 2013
willy Ouder - maandag 9 december 2013
Hallo Willy,Gebruik de stelling van Pythagoras. In dit geval (x = gevraagde lengte):x2 = 2.702 + 2.232dus:x = Ö(2.702 + 2.232) 3.50 m GHvD maandag 9 december 2013
GHvD maandag 9 december 2013
©2001-2024 WisFaq