Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Klopt het dat deze alleen met de GR kunnen uitgerekend en niet exact

hi wisfaq
ik heb een paar opgaven die ik exact moet berekenen
maar ik vermoed dat het een test is,want ik lees en hoor overal dat exact berekenen van deze niet lukt
graag antwoord
sin(x)=2x+1, tan(x)=3x+5, sin(2x)=-x+3 etc
ik heb het met verschillende formules geprobeert en ik denk dat het waar is ?
bedankt

sharon
Student hbo - maandag 2 december 2013

Antwoord

Hoi Sharon,

Exact berekenen gaat met dit soort vergelijkingen niet. Dus stop ermee en ga iets leuks doen

mvg DvL

DvL
maandag 2 december 2013

©2001-2024 WisFaq