\require{AMSmath} Rangnummerformule Hallo allen,Ik heb een vraag m.b.t. de volgende opdracht. Van een rij u(n) met u(1) = 100 zijn de termen van de verschilrij afwisselend 1 en 01. a. Geef de eerste vijf termen.100, 101, 100, 101, 100b. Geef een recurrente betrekking en een rangnummerformule voor de verschilrijRecurrente: v(n+1) = -1 x v(n) Rangnummer v(n) = -1n-1c. Geef een rangummerformule voor un.Zou iemand mij met opgave c kunnen helpen... Gr,Klaartje Klaart Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 december 2013 Antwoord Beste Klaartje,De eenvoudigste formule die ik kan bedenken is 100.5 + (-1)n-1·0.5(of 100.5 + (-1)n · 0.5, afhankelijk van of je begint te tellen bij n=0 of n=1).Groeten,Christophe cs zaterdag 7 december 2013 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo allen,Ik heb een vraag m.b.t. de volgende opdracht. Van een rij u(n) met u(1) = 100 zijn de termen van de verschilrij afwisselend 1 en 01. a. Geef de eerste vijf termen.100, 101, 100, 101, 100b. Geef een recurrente betrekking en een rangnummerformule voor de verschilrijRecurrente: v(n+1) = -1 x v(n) Rangnummer v(n) = -1n-1c. Geef een rangummerformule voor un.Zou iemand mij met opgave c kunnen helpen... Gr,Klaartje Klaart Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 december 2013
Klaart Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 2 december 2013
Beste Klaartje,De eenvoudigste formule die ik kan bedenken is 100.5 + (-1)n-1·0.5(of 100.5 + (-1)n · 0.5, afhankelijk van of je begint te tellen bij n=0 of n=1).Groeten,Christophe cs zaterdag 7 december 2013
cs zaterdag 7 december 2013
©2001-2025 WisFaq