\require{AMSmath} Splits zover mogelijk op in een deelbreuk Klassikaal behandelen we nu breuksplitsen als voorbereiding op Laplace transformaties. Ik moet onderstaande breuk zover mogelijk splitsen:F(s)=4S/((s2+2)(s2+3))=4s/((s4+4s2+6))=Maar dan ??? Is het een 4e orde systeem??? Poortv Student hbo - dinsdag 19 november 2013 Antwoord Poortvliet,1/((s2+2)(s2+3))=1/(s2+2)-1/(s2+3). Verder moet het wel lukken, denk ik. kn dinsdag 19 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Klassikaal behandelen we nu breuksplitsen als voorbereiding op Laplace transformaties. Ik moet onderstaande breuk zover mogelijk splitsen:F(s)=4S/((s2+2)(s2+3))=4s/((s4+4s2+6))=Maar dan ??? Is het een 4e orde systeem??? Poortv Student hbo - dinsdag 19 november 2013
Poortv Student hbo - dinsdag 19 november 2013
Poortvliet,1/((s2+2)(s2+3))=1/(s2+2)-1/(s2+3). Verder moet het wel lukken, denk ik. kn dinsdag 19 november 2013
kn dinsdag 19 november 2013
©2001-2024 WisFaq