\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 71417 Re: Vergelijkingen van de 1ste graad met 1 onbekende Dag Dennis, meestal eist men dan nog de ophefing van de wortel sin de noemer door toedoen vna de toegeveogde tweeterm 1/(Ö2-Ö3) =(Ö2+Ö3))/(Ö2+Ö3)(Ö2-Ö3)) =(Ö2+Ö3)/(2-3)- = -(Ö2+Ö3) =-Ö2-Ö3 Groetjes Rik Rik Le Iets anders - zaterdag 16 november 2013 Antwoord Hoi Rik, Dat zou je al laatste stap nog kunnen doen inderdaad. Echt een meerwaarde heeft het niet geloof ik, maar toegegeven het is wat "netter". mvg DvL DvL zaterdag 16 november 2013 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Dennis, meestal eist men dan nog de ophefing van de wortel sin de noemer door toedoen vna de toegeveogde tweeterm 1/(Ö2-Ö3) =(Ö2+Ö3))/(Ö2+Ö3)(Ö2-Ö3)) =(Ö2+Ö3)/(2-3)- = -(Ö2+Ö3) =-Ö2-Ö3 Groetjes Rik Rik Le Iets anders - zaterdag 16 november 2013
Rik Le Iets anders - zaterdag 16 november 2013
Hoi Rik, Dat zou je al laatste stap nog kunnen doen inderdaad. Echt een meerwaarde heeft het niet geloof ik, maar toegegeven het is wat "netter". mvg DvL DvL zaterdag 16 november 2013
DvL zaterdag 16 november 2013
©2001-2024 WisFaq